virtuaalihevonen / a sim-game horse

Bahia v.d. ZanneshofKoko nimi Bahia v.d. Zanneshof "Bahia" Omistaja Cynoria (VRL-11723)
Rotu ja sukupuoli Minishetlanninponitamma Kotitalli Zanneshof Shetlands
Väri ja säkäkorkeus Mustankirjava, 80 cm Kasvattaja Zanneshof Shetlands
Syntymäaika 03.02.2016, ikääntyminen alla Koulutus VVJ: Noviisi
Rekisterinumero VH22-017-0117 Painotus Valjakkoajo


Kun Bitsie astutettiin neljännen kerran, oli tuloksena vanhempiensa tapaan mustankirjava varsa; sukupuoleltaan tamma. Tämä kaunispäinen ja suurisilmäinen tamma sai nimekseen Bahia ja se päätyi suunnitellusti myyntiin, koska meillä oli Bitsiestä jo Betty-tamma kotona. Jostain syystä Bahialle ei ollut kiinnostuneita ostajia ja se ehti olla meillä pitkään myynnissä. Lopulta tamma meni kaupaksi ja ehti elellä uudella omistajallaan vuosia, kunnes se päätyi takaisin meille, omaan synnyinkotiinsa omistajan lopettaessa toimintansa.

Edelleen Bahia on aivan yhtä suloinen tapaus kuin nuorempana. Sillä on viehkeät suuret silmät, joista kuvastuu koko tamman lempeä ja herkkä olemus. Bahiassa ei ole hippustakaan tuhmuutta, se on uskomattoman kiltti ja rakastettava ponitamma, jolla on maailman vilpittömin sielu. Herkkä tamma arvostaa herkkää kohtelua, eikä sen kanssa todella ole tarvetta käyttää kovempia käskyjä. Riittää kun kevyesti koskettaa jalkaa, niin se nostaa kavionsa ja tarhasta sen voi hakea vaikka ilman narua. Bahialla on oikeus joskus jopa käyskennellä pihassamme vapaana, koska se ei lähde koskaan kauas.

Bahia on sellainen pikkurillillä ajettava poni, joka kuuntelee pienimpiäkin vihjeitä ja tottelee usein pelkkiä äänikäskyjäkin. Jarrut sillä ovat erityisen herkät ja toimivat joka tilanteessa. Joskus Bahia kaipaa hieman rohkaisua jännittävissä tilanteissa, koska sillä on tapana jotain outoa nähdessään säpsähtää kevyesti ja hidastua ennemmin kuin lähteä käsistä.


Sukutaulu

i. Hillswick Furin
ii. Hillswick Furr iii. Monte Carlo
iie. Mossbank Marshmello
ie. Hillswick Moneysink iei. Hillswick Gizmo
iee. Money From The Sky
e. Bitsie vom Bloemenburg
ei. Jock v.d. Hetherskamp eii. Atos vom Bauernhof
eie. Soeske v.d. Groenendijk
ee. Bindy v.d. Kloemershof eei. Olly v. Pijnwoud
eee. Bessy of Fairfield

Jälkeläiset


Kilpailumenestys

VALJAKKOAJOIkääntyminenTaustan © The Inspiration Gallery, kuvien © Stutteri Stjernen