virtuaalitalli / a sim-game stable

Zanneshof Shetlands

Etusivu     Standardit     Miniaturet     Kasvatus     Muuta


Tervetuloa!

Zanneshof on virtuaalinen talli, jonka toiminta painottuu shetlanninponien jalostukseen ja kilpailutukseen. Nimestään huolimatta Zanneshof sijaitsee Suomessa ja sen omistaa hollantilais-suomalainen pariskunta Sanna ja Lars yhdessä tyttäriensä Saran ja Lisan kanssa. Ponit ovatkin koko perheen yhteinen harrastus ja intohimo; kaikki jäsenet ovat sydämellään mukana tässä touhussa.

Tilalla kasvatetaan mini- ja standardikokoisia shetlanninponeja. Sijainti on ihanteellinen ponien kasvatusta ajatellen, sillä tilaa riittää ja puitteet ovat suunniteltu juuri siihen käyttöön. Poneilla on suuri pihatto sekä 30-paikkainen talli, jonka karsinat on mitoitettu nimenomaan shetlanninponeille. Tilojen suhteen on panostettu erityisesti käytännöllisyyteen ja toimivuuteen.

Kasvatuksessa tärkeimmät tavoitteet ovat tuoreen veren saaminen rotuun ja uusien linjojen luominen, rodun alkuperäisten ominaisuuksien (kuten sitkeys, kestävyys, monipuolisuus) säilyttäminen sekä monipuolisen värivalikoiman vaaliminen. Shetlanninponi on väriensä puolesta yksi hevosmaailman monipuolisimmista roduista - ja sellaisena se pysyköön.

Cynoria (VRL-11723)
cynoria(at)luukku.comTaustan © The Inspiration Gallery, kuvien © Stutteri Stjernen