virtuaalihevonen / a sim-game horse

PIKOMÄEN FERRARIVirallinen nimi
Pikomäen Ferrari "Ralli"
Rekisterinumero
Rotu ja sukupuoli
Shetlanninponiori
Omistaja
Cynoria (VRL-11723)
Väri ja säkäkorkeus
Musta, 103 cm
Koulutustaso
HeC, 50 cm, ajo-opetettu
Syntymäaika
10.10.2014, Suomi
Painotus
Yleispainotus


Luonnekuvaus

Pikomäen Ferrari sai kasvattajaltaan nimensä kuulemma siitä, että se oli varsana vähintään yhtä nopea kuin ferrarit. Sen päivittäistä hupia oli kiitää isoa ympyrää laitumella emänsä ympärillä aivan täysiä, niin että pienet jalat välillä sutivat ja renkaiden ulvonnan saattoi melkein kuulla. Rallista siis löytyi vauhtia jo varsana, niin että sen emä oli välillä jo aika kypsä koko kakaraan.

Iän myötä Ralli on kyllä hieman rauhoittunut, mutta kyllä siitä varsinaisia ferrarikiihdytyksiä vieläkin toisinaan lähtee. Enää se ei sentään päivittäin rallittele, mutta välillä laitumelle päästessään tai joskus myös pellolla laukatessa siitä irtoaa vauhtia. Onneksi se ei sentään harrasta pukittelua, joten kyydissä pysyminen ei tuota yleensä vaikeuksia.

Ralli on sukupuolestaan huolimatta varsin rauhallinen käsitellä, mutta oikein kiihtyessään se saattaa napata hihasta tai riimunnarusta kiinni. Muuten se on ystävällinen ja tulee ihan mielellään ihmisen luokse tarhastakin. Hoitotoimet sujuvat sen kanssa yleensä rauhallisesti, Ralli ei pistä pahakseen minkäänlaisia hoitotoimenpiteitä.

Töihin Ralli lähtee yleensä tosi halukkaasti ja selvästi tykkää kun pääsee tekemään jotain. Erityisesti ajohommat ovat sen mieleen ja ensimmäisellä ravipätkällä se joskus innostuu niin, että jarrut toimivat hieman viiveellä. Sen ensimmäisen pätkän jälkeen se kyllä taas malttaa antaa nopeammin kiinni. Ratsuna Ralli on ehkä hitusen rauhallisempi kuin ajaessa, mutta hitaaksi sitä ei pääse moittimaan. Erityisesti se tykkää este- ja maastohommista, mutta myös koulukiemurat tältä herralta sujuvat.Sukutaulu

i. Winston v.d. Zanneshof
ii. Grenlunds Rambo
iii. Norrbackas Rubin
iie. Zuskegaard Monix
ie. Rävbergs Wilma
iei. Bromlunds Victor
iee. Rävbergs Wanda
e. Glowmoor Astoria
ei. Heathridge Vincent
eii. Valentijn v.d. Vliedmoer
eie. Heathridge Pandora
ee. Yvergårds Amelie
eei. Oktan SWE
eee. Yvergårds Amanda


Jälkeläiset

s. 00.00.0000 tammavarsa Jenifer v.d. Zanneshof tammasta Jannike v.d. Zanneshof


Taustan © The Inspiration Gallery, kuvan © SN.