virtuaalihevonen / a sim-game horse


Rojal's Vanity Fair

Minä pähkinänkuoressa
Virallinen nimeni on Rojal's Vanity Fair (VH17-017-0071)
Tuttujen kesken minut tunnetaan nimellä Fanni
Rodultani olen shetlanninponi ja sukupuoleltani tamma
Väriltäni olen voikko ilman merkkejä
Säkäkorkeutta minulta löytyy 97 cm
Olen syntynyt 13.04.2015 Suomessa, Rojal-tallilla
Minut on koulutettu tasolle Helppo C ja esteitä hyppään ratana 50 cm

Olen tallin karkkiponi, tunnistat minut kermakaramellin värisestä karvapeitteestäni ja isoista, tummista bambinsilmistäni. Omistajani sanoo minun olevan maailman herttaisin ja kiltein poni - kultaisen ulkokuoren lisäksi minulla on myös kultainen sydän. Suhtaudun hyvin luottavaisesti ja opitimisesti asioihin, ihmisiin ja maailmaan ylipäänsä. Minua näkee harvoin pahalla päällä tai korvat luimussa. Astun jokaiseen uuteen päivään korvat höröllä ja mieli positiivisena. Hakeudun mielelläni ihmisten seuraan, myös laitumella ollessani. Viihdyn jopa paremmin ihmisten seurassa kuin lajitoverieni kanssa, koska laumassa olen se pahnanpohjimmainen ja jos jotakin kiusataan, niin se olen yleensä aina minä. Paras kaverini laumassa on Isabella, me blondit nimittäin pidämme yhtä. Jaamme välillä jopa heinäkasamme.

Kuten jo edellä kerroin, pidän ihmisten seurasta. Tykkään rapsuttelu- ja hoitohetkistä, enkä pistä pahakseni pidempääkään hoitotuokiota. Seison harjatessa kiltisti paikoillani, enkä vastustele suitsien tai satulankaan laittoa. Joskus saatan jopa nukahtaa nauttiessani kauneushoidoista. Tarhasta ja laitumelta tulen yleensä hakijaa vastaan ja kuljen kuuliaisesti taluttajan perässä. Minun kanssani ei oikeastaan edes tarvitsisi riimunnarua ja välillä saankin köpötellä vapaana tarhasta talliin. Joitakin asioita, kuten kuljetusautoa vähän epäröin, mutta ihmisen perässä menen kyllä lopulta minne vaan.

Ratsastaessa olen erittäin rauhallinen. En kuitenkaan ole varsinaisesti laiska, askeleeni eivät vain ole erityisen matkaavoittavat. Lapset erityisesti tykkäävät yleensä ratsastaa minulla, koska paitsi että olen kiltti ja rauhallinen, niin minulla on myös helpot ja mukavat askeleet istua. Koulukiemurat suoritan omaan hitaaseen, mutta varmaan tapaani ja bravuriini ovat siistit pysähdykset. Hyppääminen ei ole ihan vahvinta alaani, mutta suoritan puomit ja pikkuesteet ongelmitta. Maastossa kuljen viimeisenä ja jään helposti useita metrejä muista jälkeen, mutta se ei minua haittaa lainkaan. Voin melkein ravata siinä tahdissa missä muut kävelevät.


Sukujuureni
i. Jacky SWE
she, vrt, 99 cm
ii. Grevholms Romeo
she, rt, 100 cm
ie. Jetfine
she, vrt, 94 cm
e. Asplunds Flicka
she, vkk, 95 cm
ei. Elisetorps Nestor
she, vkk, 99 cm
ee. Emmy av Fjällskog
she, rt, 92 cm


Jälkikasvuni
06.04.2016 syntyi orivarsa Pikomäen Oliver, orista Lisenbergs Moritz

Tapahtumakalenterini
26.03.2016 - Söpikset - Hevos- ja ponitammat - 1/10
Tuomarin kommentti: "Pieni ja söpö Fanni vei tuomarin sydämen ensisilmäyksellä! Unelmaponimainen luonnekuvaus lisäsi tamman viehätysvoimaa entisestään, sillä tuomari on heikkona kermakaramelleihin ja suuriin bambisilmiin. Ylivoimainen luokkavoittaja! "
Kuvat © Aneta Hnyková, muu materiaali © Cynoria